Publicado 26/7/2019 14:36:58 +02:00CET

El govern de Colau diu que "en cap cas" es planteja retornar els MENA "sense vetllar per damunt de tot per l'interès del menor"

El regidor de Drets de Ciutadania i Immigració creu que els programes de la DGAIA pel retorn voluntari de menors han estat un "fracàs"

ACN

Barcelona.-El regidor de Drets de Ciutadania i Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, ha assegurat aquest dimecres que "en cap cas" es planteja retornar menors no acompanyats "sense vetllar per damunt de tot per l'interès del menor". Serra ha apuntat que la qüestió que va plantejar el tinent d'alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, sobre el "retorn assistit" de menors no és nova perquè la DGAIA ja va posar en marxa programes de retorn voluntari de menors. Serra, però, ha qualificat de "fracàs" aquests programes i ha dit que el consistori "estarà allà" si es volen "replantejar". "Qui ho ha de liderar és la DGAIA", ha dit el regidor de Drets de Ciutadania i Immigració, que ha apuntat que no li consta que hi hagi cap proposta sobre la taula en aquest sentit.