Publicado 2/4/2019 6:04:47 +02:00CET

'Glory Days' ser la canó que interpretaran més de 1.000 músics al No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig

La tercera edició d'aquest certamen dedicat a Bruce Springsteen se celebrar el 29 de juny i comptar amb una important participació de carcter internacional

ACN

Vilanova de Bellpuig.-'Glory Days', una de les canons més conegudes i significatives de Bruce Springsteen ha estat el tema escollit perqu l'interpretin més de 1.000 músics en la tercera edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell). El certamen tindr lloc el 29 de juny al camp de futbol d'aquest municipi i tal com ha explicat el seu organitzador, Josep Maria Pons, enguany es preveu una important participació de carcter internacional per la multitud de missatges que han rebut de persones interessades de pasos com Austrlia, els EUA, la Índia, Xipre, Israel, Noruega i Sucia. El músic Antoni Tolmos tornar a ser el director d'aquesta multitudinria banda que incorporar dos instruments més: la trompeta i el trombó.

Al 2017 va ser 'No Surrender', l'any passat 'Badlands', i el proper mes de juny ser 'Glory Days', el tema de Bruce Springsteen que 1.000 músics interpretaran tots junts a la vegada al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig. Josep Maria Pons destaca que aquesta és una de les canons més conegudes i significatives de la carrera del 'Boss' i per aix pensen que els pot ajudar a fer créixer el nombre de participants ja que el tema inclou trompetes i trombons. Aquests dos instruments doncs, se sumaran als cantants, bateries, baixistes, guitarres, teclats i saxos que fins ara ja han pres part en les dos primeres edicions del festival.L'organització vol apostar fort aquest any per millorar les condicions dels músics participants. Antoni Tolomos tornar a dirigir la banda i s'han fet canvis en els equips de so perqu aquest millori i els músic tinguin la mateixa sensació com 'si estiguessin tocant a d'alt d'un escenari'. Novament, tot plegat s'enregistrar amb vídeo perqu en quedi constncia i després es penjar a la xarxa. Cal destacar que el videoclip de la canó 'No Surrender' que es va interpretar el primer any ja supera les 860.000 visualitzacions a Youtube.Després de l'enregistrament de 'Glory Days' est prevista l'actuació de la banda tribut a Bruce Springsteen Sergio Gisbert & The Jachs amb la formació al complet, un grup considerat com el millor de tribut a l'artista nord-americ de tot Europa.Malgrat que les inscripcions per participar no s'obren fins aquest dimarts a la matinada, Josep Maria Pons assegura que fa mesos que reben missatges d'arreu de planeta per poder venir al festival. Explica així el cas d'una persona d'Alemanya que fins i tot abans de fer-se públic que hi hauria una tercera edició ja tenia els bitllets d'avió comprats. Pons remarca que també han rebut missatges d'inters des d'Austrlia, els EUA, la Índia, Xipre, Israel, Noruega, Sucia, Frana i Itlia. Així mateix, ha revelat que una gent de Madrid els va oferir la possibilitat de traslladar el No Surrender Festival a la capital espanyola facilitant-los serveis i tot el que els fes falta, per 'nosaltres som de Vilanova i no ens fa grcia marxar'.'Estic convenut que aquest any vindr el Bruce'A la tercera va la venuda', assegura amb rotunditat Josep Maria Pons quan se'l pregunta sobre si creu que aquest any vindr el 'Boss' a Vilanova. L'organització li té reservada una casa rural del poble per si de cas i Pons assenyala que per la filla de Bruce Springsteen tenen constncia que a ell mateix i a la seva banda els han agradat molt les dues gravacions ja realitzades, sobretot la de 'Badlands'.