Publicado 17/9/2020 13:17:07 +02:00CET

Girona i Salt tanquen parcs infantils, equipaments esportius a l'aire lliure i restringeixen l'accés a entorns naturals

Pla general de la roda de premsa de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, durant la roda de premsa del 15 de setembre del 2020 (horitzontal)
Pla general de la roda de premsa de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, durant la roda de premsa del 15 de setembre del 2020 (horitzontal) - Marina López (ACN)

Els ajuntaments i Salut apel·len a la responsabilitat dels veïns per frenar la propagació de la covid-19

ACN

Girona.-Els ajuntaments de Girona i Salt han acordat un seguit de mesures conjuntes complementàries a les adoptades pel Departament de Salut per frenar la propagació de la covid-19. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'alcalde de Salt, Josep Viñas, han explicat que les dues poblacions tanquen els parcs infantils i els equipaments esportius a l'aire lliure i restringeixen l'accés a entorns naturals, com són les Deveses en el cas de Salt o les hortes de Santa Eugènia a Girona. Aquestes mesures se sumen a les adoptades per Salut -i pendents de ratificació judicial- per l'increment del risc de rebrot a les dues poblacions. Els alcaldes apel·len a la responsabilitat dels veïns i posen el focus en, sobretot, reduir els contactes socials.


Contador