Publicado 21/10/2019 14:04:45CET

L'oferta consta de formació en àmbits sectorials i transversals

La Generalitat destina 35 MEUR per subvencionar la formació professional per l'ocupació de 120.000 treballadors

ACN

Barcelona.-El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies destinarà un pressupost de 35 milions d'euros per al finançament dels programes de formació professional per l'ocupació en què s'hi podran acollir al voltant de 120.000 treballadors. Segons informa Treball, l'oferta formativa d'aquest any complementa la formació programada per a les empreses i facilita l'obtenció de les habilitacions professionals necessàries en cada entorn productiu. L'oferta consta de programes de formació de caire sectorial (19 milions d'euros) i transversal (16 milions d'euros), amb diferents competències professionals de diferents àmbits.

Entre els cursos de les formacions transversals hi ha els idiomes, les aplicacions informàtiques, les tecnologies d'informació i comunicació, la seguretat i salut laboral; les habilitats interpersonals o directives; i la gestió empresarial, econòmica-financera i recursos humans.Pel que fa en la formació sectorial, les formacions s'adrecen a les necessitats de treballadors i empreses a adaptar-se als canvis i les possibilitats de producció en àmbits com l'agroalimentari (comerç, construcció, educació i formació; metall, químic, sanitat; serveis financers; tèxtil, transports, turisme i hostaleria, entre molts altres serveis.El Consorci va néixer l'any 2004 en el marc del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i està integrat per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l'àmbit de Catalunya.

Contador

Titulars Aldia

Última Hora
Als comicis municipals del maig no s'hi va presentar cap candidatura
Àreu escull Iu Escolà com a alcalde en unes eleccions sis mesos després del 26-M
Als comicis municipals del maig no s'hi va presentar cap candidatura
Àreu escull Iu Escolà com a alcalde en unes noves eleccions sis mesos després del 26-M
L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.