Publicado 14/3/2019 15:18:58 +01:00CET

La Fundació Concepció Juvanteny promociona els acolliments familiars per empoderar els infants

Agencia Catalana de Noticias
ACN

'Tu també pots ser família acollidora' és una campanya que té com a objectiu augmentar el nombre d'acollides d'aquest tipus

ACN

Barcelona.-La Fundació Concepció Juvanteny ha presentat avui dijous la campanya 'Tu també pots ser família acollidora', un espot que té com a objectiu augmentar el nombre de famílies disposades a rebre i cuidar a casa seva infants tutelats que no poden estar amb la seva família dorigen per diferents circumstncies. La presidenta dhonor de la fundació, Montserrat Juvanteny, ha explicat que la finalitat és trobar una família perqu el nen o nena pugui créixer bé i no amb educadors socials, sense substituir en cap moment la família biolgica. Segons Juvanteny, el millor que li pot passar a un infant és tornar amb la seva família dorigen, ja que són els seus referents.

Una educadora social de la fundació, Lola Sinisterra, ha explicat que de petita va patir una situació familiar difícil i va viure en dos centres durant molts anys. La Lola afirma que la Fundació Concepció Juvanteny va donar-li una segona oportunitat i va viure amb uns pares dacollida des dels 11 fins als 18 anys, i assegura que sempre els tindr com a referents de vida. A lacte també ha assistit la responsable de producció de lespot, Laia Gil, que ha declarat que la producció ha sigut totalment desinteressada" i amb lobjectiu de ficar un granet de sorra en un tema que afecta a tothom, perqu una mala ratxa la pot patir qualsevol família. Per tant, anima la societat a conscienciar-se sobre un tema que és tan proper.

el més llegit

 1. 1

  El Govern estudiarà personar-se pel cas 3% "si hi ha hagut algun perjudici per a la Generalitat"

 2. 2

  Mor un motorista de 19 anys en un accident a Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)

 3. 3

  Mor un conductor en caure al canal d'Urgell en un accident a Puigverd de Lleida

 4. 4

  Torres (Nissan) veu possible un acord a Barcelona si els sindicats cedeixen

 5. 5

  Coronavirus.- Chacón: "El sector turístic català està patint el que no està escrit"