Foment reclama "responsabilitat" en la resposta a la sentència per no afectar l'activitat econòmica

Publicado 10/10/2019 18:49:07CET

La patronal expressa el "respecte més absolut" per les decisions de la Justícia i demana que s'obri una "nova etapa" per a l'acord

ACN

Barcelona.-Foment del Treball ha demanat "responsabilitat" en la resposta a la sentència pel judici de l'1-O. En un comunicat, la patronal ha assegurat que les reaccions a la decisió del Suprem "han de garantir per damunt de tot la convivència". A més, ha reclamat "evitar que la legítima manifestació de la protesta afecti el normal desenvolupament de l'activitat econòmica i la cohesió social". Foment expressa en el comunicat "el respecte més absolut a les decisions de la justícia i a la pluralitat política com correspon a l'estat de dret i democràtic". "És evident que aquesta sentència comportarà reaccions polítiques i tindrà una important afectació emocional", afegeix, reclamant que la sentència permeti obrir una "nova etapa" per a l'acord.

En aquest sentit, la patronal presidida per Josep Sánchez Llibre assegura que "des del respecte mutu i sempre dins de la legalitat" s'ha de superar "l'atzuac actual entre Catalunya i la resta d'Espanya" per "facilitar la recuperació de l'estabilitat i de la normalitat democràtica i institucional".