Publicado 5/6/2019 17:56:02 +02:00CET

Foment defensa que no es presentés una llista única a la Cambra i diu que els seus representants seran independents

Pimec s'ha imposat amb quatre de les sis vocalies en les eleccions per decidir els seients que pertoquen a les patronals

ACN

Barcelona.-La patronal Foment ha defensat la decisió de presentar una candidatura separada a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona després de conèixer-se el resultat dels comicis, en els quals la patronal Pimec s'ha imposat amb quatre de les sis vocalies en joc. En un comunicat, l'entitat presidida per Josep Sánchez Llibre assegura que no es va arribar a un acord en les setmanes prèvies a les eleccions per a poder "preservar la independència" dels representants i per "assegurar l'elecció dels candidats". El text reivindica el "perfil professional" de Jaume Roura i Anna Cornadó, els representants de la patronal escollits aquest dimecres. Segons Foment, Roura i Cornadó no tindran "cap mena de condició" i "disposaran de plena llibertat dins la Cambra".

Un cop celebrades les eleccions al ple de l'ens cameral, Foment ha manifestat la voluntat de "continuar col·laborant amb lleialtat institucional" entre les dues entitats.