Publicado 10/7/2019 13:42:44 +02:00CET

La fira Municipàlia de Lleida potencia la presència de l'Amèrica Llatina i l'Europa Mediterrània

El saló acollirà un networking amb autoritats i prescriptors del Mediterrani i una missió inversa amb autoritats llatinoamericanes

ACN

Lleida.-La 20a edició de Municipàlia i la 4a edició d'Innocamping, salons que es desenvoluparan del 22 al 24 d'octubre en el recinte de Fira de Lleida, reforçaran enguany el seu vessant internacional amb sengles accions adreçades als països de l'Amèrica Llatina i l'Europa mediterrània. Concretament, Municipàlia acollirà un networking amb autoritats i prescriptors del Mediterrani, organitzat en col·laboració amb l'Associació de les Empreses Industrials Internacionalitzades (AMEC), i una missió inversa adreçada a autoritats de l'Amèrica Llatina, promoguda conjuntament amb la Unión Iberoamericana de Municipalistas (UIM). Quan encara queden més de tres mesos perquè se celebrin, Municipàlia i Innocamping ja superen el 90% d'ocupació.

Municipàlia -un dels dos salons lleidatans que, juntament amb la Fira Agrària de Sant Miquel, té el reconeixement oficial de 'Fira Internacional'- ha confirmat la presència d'expositors d'Alemanya, Bèlgica, Canadà, França, Holanda, Itàlia i Portugal, a més de l'estat espanyol. Cal recordar que la darrera edició de la manifestació firal ja va registrar un sensible augment de la presència internacional, amb empreses expositores de vuit països i visitants professionals procedents d'una quinzena de nacions d'Europa, Àfrica i Amèrica. Els sectors representats a Municipàlia i Innocamping seran els d'energia i sostenibilitat; enllumenat; equipaments esportius i de lleure; gestió de residus, neteja i medi ambient; jardineria; tecnologies i comunicació (TIC); mobiliari urbà i parcs infantils; mobilitat i transports; prestació de serveis; parcs i jardins; tractament i distribució d’aigües, i xarxa viària i senyalització. La 20a edició de la Fira internacional d'equipaments i serveis municipals, Municipàlia, i la 4a edició d'Innocamping, Saló estatal professional de serveis i equipaments per als càmpings, allotjaments turístics i empreses esportives i de lleure, certàmens que es desenvolupen de forma paral·lela, han superat ja el 90% d'ocupació, segons Fira de Lleida.