Publicado 06/11/2020 07:21CET

El festival del joc DAU Barcelona celebra la novena edició en línia a causa de la covid-19

L'alemany Klaus Teuber, creador del joc bestseller 'Catan', e´s l'autor convidat de l'edició d'aquest any

ACN

Barcelona.-El Dau Barcelona, el festival del joc organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona, s'adapta a la pande`mia i aquest novembre celebrara` la novena edicio´ en un format i´ntegrament en li´nia. Comissariat per Oriol Comas, els responables asseguren que el festival d'aquest any, que s'havia de celebrar presencialment el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, comptara` amb molt contingut propi i donara` suport comunicatiu a les activitats que organitzaran les editorials de jocs en els seus canals durant els dies del festival. Segons els organitzadors, el portal del Dau Barcelona virtual ha procurat mantenir les seccions principals del certamen "per esdevenir un punt d'informacio´ i d'entreteniment u´nic".

Al web s'hi troba 'Els jocs del Dau', amb apartats com l'autor convidat, que aquest any e´s l'alemany Klaus Teuber, creador de 'Catan', un dels autors més rellevants actualment dins del sector dels jocs de taula.Tambe´ mantenen l'apartat del 'Dau Histo`ric virtual', que consta de breus gravacions on els principals clubs de joc histo`ric de Catalunya expliquen les seves activitats i descriuen alguns dels millors jocs histo`rics i les seves diferents modalitats.La seccio´ del 'Dau Pro', dedicada especialment als professionals del sector del joc, tambe´ té la seva edicio´ en línia, amb trobades entre autors i editors. Una altra seccio´ important e´s 'Les escoles al Dau', que des de la primera edicio´ s'organitza "amb la voluntat que el joc formi part de la vida quotidiana als centres educatius, pels valors que desprenen i per les compete`ncies curriculars que hi so´n interpel·lades". El Dau Virtual ha preparat sessions de joc (de taula, tradicional i de deduccio´) per a alumnes de 5e` i 6e` de Prima`ria. L'opcio´ online possibilita que me´s escoles i alumnes hi puguin accedir.Finalment, la seccio´ dels 'Premis Dau Barcelona' tambe´ sera` i´ntegrament virtual. La gala, gravada pre`viament, es retransmetra` el dissabte 14 de novembre a les set de la tarda a la pa`gina principal del lloc web del festival.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés