Publicado 30/4/2019 17:32:06CET

Un establiment de Lleida crea un entrep de caragols amb llonganissa i allioli amb motiu de l'Aplec

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Bokadium ha decidit dedicar el 'bokata del mes' a aquest producte i ampliar, d'aquesta manera, la seva carta

ACN

Lleida.-L'establiment de restauració Bokadium de Lleida ha creat un entrep gurmet de caragols, llonganissa i allioli suau amb pa de pebre vermell, com a especialitat del mes de maig, amb motiu de l'Aplec del Caragol que se celebrar a la ciutat els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny. "Havíem comenat a fer un 'bokata del mes' i quin millor protagonista que els caragols", han assenyalat dos dels socis de l'establiment, Marc Majós i Miuel Robles, ambdós collistes de la colla Els Lleidatans de l'Aplec. L'encarregat i també soci, Manel Porras, ha explicat que "la idea de l'entrep del mes és dinamitzar una carta que, tot i ser molt variada, comena a tenir clients fidels a cada una de les especialitats".

Durant la presentació de l'entrep, el membre de la junta directiva de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Oriol Plens, ha felicitat la iniciativa del restaurant local i ha animat a la resta de restauradors de Lleida "a ser creatius i actius en el posicionament de Lleida com a capital gastronmica del caragol", de la mateixa manera que fa la Fecoll amb iniciatives com ara el propi Aplec o el Caragol Tour.