Publicado 18/11/2019 11:48:43 +01:00CET

Esri instal·larà un centre d'I+D en computació gràfica avançada a Barcelona

La companyia escull la capital catalana per la seva capacitat per atraure talent internacional i la seva xarxa d'universitats

ACN

Barcelona.-La companyia Esri, dedicada al sistemes d'informació geogràfica (GIS), ha anunciat aquest dilluns que instal·larà el seu setzè centre d'investigació i desenvolupament a Barcelona. El nou centre comptarà amb enginyers i dissenyadors gràfics amb l'objectiu de "donar forma a tendències emergents en tecnologia i coneixement geoespacial", segons ha informat l'empresa en un comunicat. Esri ha escollit la capital catalana per l'atractiu de la ciutat per atraure talent internacional i la seva xarxa d'universitats "de reconeguda excel·lència mundial". La directora general de la companyia a l'Estat, Ángeles Villaescusa, ha destacat que l'obertura d'aquest nou centre "reforça" el compromís d'Esri amb Catalunya.

"Volem acompanyar les organitzacions públiques i privades en els seus projectes de Transformació Digital, el què ens porta a invertir més del 28% dels nostres ingressos en innovació", ha afegit.Esri també està present a Pequín, Zurich, Edimburg, Cardiff, París, París, Sharjah, Viena, Melbourne i Ottawa, a més de diverses ciutats dels Estats Units i una oficina a Nova Delhi, centrada en solucions per a científics per a dades i tècniques d'Intel·ligència Artificial amb dades geogràfiques.