Publicado 5/4/2019 18:18:56 +02:00CET

ERC vol que s'informi a la comissió 'Boreas' sobre l'afectació que ha tingut aquest cas a la Diputació de Lleida

Els republicans també volen saber la relació de licitacions que s'han fet a la corporació entre 2012 i 2018 i les empreses que han participat en els processos d'adjudicació

ACN

Lleida.-El grup d'ERC a la Diputació de Lleida ha presentat ja el document on detallen les primeres accions que consideren que s'hauria d'abordar a la comissió informativa del 'cas Boreas' tal com es van comprometre durant la primera reunió del dilluns passat. En aquest sentit, demanen que s'informi sobre l'afectació que ha tingut aquest cas en el dia a dia de l'ens provincial, amb una relació dels cessaments que han tingut lloc, els canvis laborals o els canvis de gestió des del passat octubre. Així mateix, els republicans també volen saber la relació de licitacions que s'han dut a terme a la Diputació entre el 2012 i el 2018 així com les diferents empreses que han participat en els processos d'adjudicació.

El grup d'ERC també considera cabdal que la secretaria de l'organisme provincial comuniqui als membres de la comissió la relació de persones tant tcnics com polítics que han format part de les diferents meses de contractació a la Diputació de Lleida entre 2012 i 2018. Finalment, els republicans han demanat que en el marc de la comissió informativa sobre el 'cas Boreas', es descrigui el procediment de licitació que duu a terme la Diputació de Lleida i quines són les persones encarregades d'aquests tant tcnics com polítics des del seu inici, amb la preparació de les bases de licitació, fins al pagament de la factura o factures pels treballs o serveis duts a terme.