Publicado 23/5/2019 13:39:57 +02:00CET

Enxampen un motorista circulant 180 quilòmetres per hora per la C-12 a Menàrguens

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Els mossos l'han denunciat penalment ja que la via té limitada la velocitat a 90 i a més no disposava del permís de conduir per una moto de la cilindrada que portava

ACN

Menàrguens.-Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un jove de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per circular a 180 quilòmetres per hora amb una moto per la C-12 a quilòmetre 165,5, dins del terme municipal de Menàrguens (Noguera). La via en qüestió de la velocitat limitada a 90 i a més a més, la policia va poder comprovar que l'infractor disposava d'altres permisos de conduir però no per portar la motocicleta d'alta cilindrada amb la què circulava. Per aquest motiu se l'ha denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre per conduir un vehicle amb un perís de conducció que no l'habilita. El denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.

El velocímetre va detectar el motorista el passat dilluns quan faltaven cinc minuts per a dos quarts d'una de la tarda. Inicialment no es va poder aturar la motocicleta per tal d'identificar el conductor. El Grup de Recerca Documental (GRD) de l'Àrea Regional de Trànsit es va fer càrrec de les gestions d'identificació que van concloure ahir dimecres amb la denúncia penal.