Publicado 8/2/2019 12:21:36 +01:00CET

Entitats reclamen un lloguer social per les 29 persones que ocupen l'Armadillo de Grcia

Agencia Catalana de Noticias
ACN

ACN

Barcelona.-Ocupants de la casa de l'Armadillo, juntament amb l'Oficina d'Habitatge Popular de Grcia (OHPG) i el Sindicat d'Habitatge de Vallcarca (SHV), reclamen un lloguer social i negociar directament amb el BBVA després que la negociació de l'entitat bancria amb l'Ajuntament de Barcelona s'hagi "esgotat", segons ha explicat la portaveu de l'OHPG, Brbara Roch. Actualment 29 persones, cinc d'elles menors, ocupen l'Armadillo de Grcia, situat al número 16 del carrer Sant Salvador i ocupat des del 2013. Roch ha criticat també que el desnonament amb data oberta durant tot el mes de febrer que pateix l'Armadillo perqu aquest tipus de desnonaments "impedeixen la solidaritat" i "no estan regulats per la Llei d'Enjudiciament Civil, i estan per tant fora de la legalitat".

Una vintena de persones que volien fer un acte de protesta als Jardinets de Grcia aquest divendres al matí per denunciar aquest fet s'han dispersat després que una persona es negués a ser identificada per agents dels Mossos d'Esquadra.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  Àngel Buxó assumeix la presidència del Club Cecot Recursos Humans