Publicado 17/9/2020 13:03:37 +02:00CET

Una empresa de Tarragona desenvolupa mampares menys invasives per a pupitres escolars

Pla sencer d'un pupitre de l'escola dels Guiamets amb una de les mampares. Imatge publicada al 15 de setembre del 2020. (Vertical)
Pla sencer d'un pupitre de l'escola dels Guiamets amb una de les mampares. Imatge publicada al 15 de setembre del 2020. (Vertical) - Cedida per Compossar (ACN)

Les peces tenen un dels costats obert amb l'objectiu que els estudiants tingui més sensació de llibertat

ACN

Tarragona.-L'empresa tarragonina Compossar ha desenvolupat mampares de protecció per a pupitres escolars amb un disseny menys invasiu per als alumnes. A diferència de les peces tradicionals en forma d'u aquestes tenen forma d'ela i disposen d'un dels costats obert. Això, segons la companyia, fa que els estudiants no quedin totalment tancats, tinguin més sensació de llibertat i tinguin menys obstacles que dificultin l'escriptura. El costat que queda obert, apunta l'empresa, queda protegit per la pantalla del pupitre de la vora. Compossar té capacitat per produir 1.200 mampares diàries a les instal·lacions del polígon Francolí de Tarragona i, de moment, n'ha regalat una desena als estudiants de l'escola ZER Les Vinyes, als Guiamets (Priorat).

L'empresa assenyala que les mampares s'han dissenyat a partir del contacte directe amb professionals de la docència amb l'objectiu de reduir el risc de contagi de covid-19 a les aules sense comprometre la comoditat dels alumnes.

Contador