Publicado 23/8/2019 14:54:59 +02:00CET

Els vigilants del Prat convoquen una manifestació contra les "pressions" de la Guàrdia Civil durant la vaga

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Denuncien que una treballadora ha estat trasllada del Prat després de patir un atac d'ansietat per l'"assetjament" d'un agent als filtres de seguretat

ACN

El Prat de Llobregat.-El comitè de vaga de Trablisa ha convocat aquest divendres una manifestació pel pròxim 3 de setembre de 12 a 14:30 a les portes d'accés a la Terminal 1 de l'aeroport del Prat per protestar contra l'"assetjament" que estan patint els treballadors per part de la Guàrdia Civil als filtres de seguretat durant la vaga indefinida iniciada el 9 d'agost. També protestaran en defensa d'una treballadora que ha estat traslladada a una altre servei fora de l'aeroport després de patir un atac d'ansietat per les "pressions" d'un agent de la Guàrdia Civil. "Diuen que no tenia la formació adequada i no és cert. Feia 14 mesos que treballava als filtres de seguretat sense cap problema i només l'han traslladat perquè va denunciar públicament les pressions", ha lamenta Joan Carles Giménez, assessor del comitè de vaga de Trablisa.

La convocatòria de la manifestació s'ha fet dues setmanes després de l'inici de la vaga indefinida dels vigilants dels filtres de seguretat a l'aeroport del Prat per reclamar millores salarials i laborals.