Publicado 3/10/2019 21:00:56 +02:00CET

Els sindicats convocants de la vaga del 3-O apel·len a la mobilització permanent: "S'ha acabat el dol"

Les organitzacions recorden el segon aniversari de la mobilització històrica i remarquen que "va ser una vaga i no una aturada de país"

ACN

Barcelona.-Els sindicats convocants de la vaga general del 3-O han apel·lat a la mobilització permanent per respondre a la "repressió" de l'Estat en l'acte del segon aniversari de la mobilització, que ha aplegat representants de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC-CATAC), la Intersindical-CSC, la Confederació General de Treballadors (CGT) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la presó Model de Barcelona. "La pilota torna a estar al carrer. Hem acabat un dol i cal reprendre el camí de l'autoorganització amb més maduresa", ha assegurat Àngels Massip, membre del Secretariat Nacional de la Intersindical-CSC. Les organitzacions sindicals han remarcat que la protesta massiva "va ser una vaga i no una aturada de país", segons ha afirmat la portaveu de la IAC-CATAC, Assumpta Barbens.

La sindicalista ha volgut "deixar clar" que sense la "unitat de la classe treballadora" i la feina dels quatre sindicats presents a l'acte, la vaga del 3-O "no hauria estat possible". "Aquells sindicats que diuen que van fer una aturada de país, no haguessin fet res sense la vaga que vam convocar", ha afegit.