Publicado 3/4/2019 13:58:00 +02:00CET

Els sectors hoteler i de la restauració del Valls Oriental aplaudeixen l'arribada del Doctor Music Festival a Montmeló

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Es mostren "molt satisfets i esperanats" que aquest esdeveniment se celebri a la comarca i confien que "arribi per quedar-se"

ACN

Granollers.-Els sectors hoteler i de la restauració del Valls Oriental es mostren "molt satisfets" per l'arribada del Doctor Music Festival a Montmeló el proper mes de juliol. Asseguren que suposar una "activitat extra" per una poca de l'any "amb poc moviment" i confien que edicions futures d'aquest certamen puguin celebrar-se al Circuit de Catalunya. "Esperem que no sigui flor d'un sol dia", ha apuntat Enric Gisbert, president de l'Associció d'Hotels del Valls Oriental que ha dit que preveuen que les reserves vagin creixent "de forma sostinguda" en els propers mesos. Amb tot, reconeix que l'entorn és "molt més obert que el d'Escalarre" i ofereix més alternatives d'allotjament que fins hi tot passen per la ciutat de Barcelona o el Maresme.

La notícia que el Dorctor Music Festival se celebrar els propers 12, 13 i 14 de juliol a circuit de Montmeló ha arribat com un al d'aire fresc pels sectors hoteler i de la restauració del Valls Oriental. Consideren que és una notícia "excellent", sobretot tenint en compte que durant el període estival hi ha "poc moviment" en els hotels i restaurants de l'entorn del Circuit de Catalunya."Ens ajudar molt a trencar l'estacionalitat que tenim", afirma Enric Gisbert, president de l'Associació Hotels Valls Oriental que confia que els tres dies de festival suposaran una injecció extra "d'activitat econmica". En aquesta mateixa línia s'expressa David Vázquez, president del Gremi d'Hosteleria d'aquesta comarca, que aplaudeix "que vingui un esdeveniment d'aquesta tipologia quan no toca" perqu tindr una repercussió "molt important" en el comer, els hotels i la restauració. "Vindr més gent i gastar diners a la zona i també hi haur major despesa en el territori, suposant una entrada d'ingressos extres pels vens i venes que també ser bo pels restauradors", comenta.Expectatives elevadesPel que fa a les reserves hoteleres, les expectatives són fora elevades. "A Escalarre parlaven de 1.500 places per no sabem com anir aquí perqu all és un coll d'ampolla i aquí ens trobem en un entorn molt més obert i amb més possibilitats d'allotjament", comenta Enric Gisbert que posa com a exemple el Maresme o la ciutat de Barcelona. Amb tot, confia que en els proper mesos les reserves "aniran creixent de forma sostinguda" i recorda que el Valls Oriental disposa de prop de 3.000 llits i és una comarca acostumada a acollir esdeveniments de primer nivell com el Mundial de Motociclisme o la Fórmula 1. Gisbert ha celebrat que el Circuit de Catalunya obri les seves portes al Doctor Music Festival perqu "s'han de buscar altres eines per finanar el Circuit". Recorda que "és un espai a l'aire lliure molt gran en qu s'hi poden fer moltes coses i amb moltes possibilitats". Per aix espera que puguin celebrar-se futures edicions d'aquest certamen a Montmeló. Vázquez també s'ha expressat en aquesta línia i ha elogiat la tasca que estan duent a terme els responsables del Circuit per buscar "alternatives més enll del motor". Tot i aix ha destacat la necessitat que l'administració, el sector privat i les entitats del territori treballin coordinadament per convertir aquesta zona en un "pol d'atracció per a altres esdeveniments com aquest". Així mateix planteja impulsar una campanya de comunicació similar a la que es fa des de fa anys coincidint amb els mundials de Fórmula 1 i el de Motociclisme que rep el nom de 'Granollers és Motor'. "Hem de promoure la gastronomia local i els atractius culturals i esportius que tenim", ha apuntat.