Els reis presidiran l'acte de lliurament de premis de la FPdGi a Barcelona

Publicado 9/9/2019 11:57:52CET

La cerimònia, que l'any passat es va celebrar a Vilablareix i que coincideix amb el desè aniversari, es farà el 4 i 5 de novembre

ACN

Girona.-La FPdGi celebrarà la seva primera dècada d'activitat els dies 4 i 5 de novembre al Palau de Congressos de La Fundació Princesa de Girona (FPdGi) celebrarà el seu desè aniversari al Palau de Congressos de Barcelona en un acte on es lliuraran els premis i que presidiran els reis, la princesa d'Astúries i la infanta. Els actes, que l'any passat es van celebrar a Vilablareix (Gironès), es traslladen definitivament a la capital catalana tal i com ja van anunciar la fundació el mes de desembre. La cerimònia de lliurament dels guardons als cinc premiats serà el dilluns 4 de novembre i continuarà l'endemà amb una jornada d'activitats Els guardonats d'enguany seran el neuròleg i emprenedor Ignacio H. Medrano (Premi Empresa), el matemàtic Xavier Ros-Oton (Premi Recerca Científica), l'emprenedora social Begoña Arana (Premi Social) i el director d'escena Rafael R. Villalobos (Premi Arts i Lletres). En aquesta edició, a més, es reconeixerà per primera vegada la tasca d'una persona a escala mundial amb el nou Premi Internacional, que serà per a la cofundadora de l'organització internacional Humanity Crew, Maria Jammal.

La FPdGi celebrarà la seva primera dècada d'activitat els dies 4 i 5 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. El Patronat ho va acordar en una reunió ordinària el mes de desembre passat on van assistir els reis Felip i Letizia. L'any passat la cerimònia es va celebrar al Mas Marroch de Vilablareix després que l'Ajuntament de Girona els denegués la utilització de l'Auditori perquè s'hi feien obres. Des de la fundació, però, van assegurar inicialment que es mantindria la reunió del Patronat a Girona prevista per al juny però, finalment, es va suspendre al·legant motius d'agenda. Els actes començaran el dilluns 4 de novembre amb la cerimònia de lliurament de premis als cinc guardonats d'enguany i la presidiran els reis, la princesa d'Astúries i Girona i la infanta Sofia. Coincidint amb el desè aniversari, l'esdeveniment també comptarà amb la presència de Manuel Campo Vidal, Alberto Cairo, Beatriz Martín Padura, Julio Montes, Álex López, Javier Cañada, José Conejos, Marta Romo, Ana Torres, Maria Batet o Xavier Verdaguer, a més de la periodista Julia Otero i l'il·lusionista Jorge Luengo per a les diferents sessions que es faran l'endemà.

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

 3. 3

  Ferit de bala un camioner després d'enfrontar-se a un lladre a Vilanova de la Barca

 4. 4

  Barcelona promourà 80 activitats per orientar els joves sobre estudis postobligatoris

 5. 5

  Microsoft ha d'actualitzar Windows 7 després de deixar de donar suport al sistema operatiu

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista