Publicado 9/7/2019 21:30:53 +02:00CET

Els Pets, Joan Dausà, Andrea Motis i el retorn de Sau, caps de cartell de la nova programació del Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'equipament ha tancat la temporada dels 25 anys amb 131.331 espectadors

ACN

Sant Cugat del Vallès.-La presentació del darrer treball musical de Els Pets, el punt i final de la gira Som Gants, de Joan Dausà, l'enigmàtica veu de la cantant Andrea Motis o el retorn als escenaris de la mítica formació Sau, són algunes de les apostes destacades de la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat. La programació també inclou diversos muntatges teatrals com 'La casa de nines, vint anys després', que interpretaran Ramon Madaula i Emma Vilarassau; la proposta del director Julio Manrique, 'Jerusalem', on Pere Arquillué dona vida a un antiheroi decadent i abandonat; o 'La néta del senyor Linh', protagonitzada per Lluís Homar, entre d'altres. L'òpera, el circ, la dansa i diverses propostes familiars completen l'oferta de l'equipament que aquest 2019 ha celebrat el seu 25è aniversari registrant un total de 131.331 espectadors.

La nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès torna a posar el llistó ben amunt apostant per una programació variada i amb espectacles de primer nivell. Un dels gèneres més destacats tornarà a ser el musical, on hi sobresurten propostes com la presentació del darrer treball de Els Pets, 'SOM', la veu de la cantant Andrea Motis, o el retorn de Sau als escenaris amb el muntatge 'Sau 30', que farà viatjar en el temps els seguidors d'aquesta mítica formació musical. Un espectacle familiar que repassa els millors temes de Michael Jackson; la visita d'una de les veus més extraordinàries del jazz modern, Lizz Wright; la cantautora Sofia Ellar; la banda Sweet California; o Joan Dausà, que posarà punt i final a la gira Som Gegants amb una actuació al teatre santcugatenc, completen la proposta musical pels propers mesos. En teatre, la programació inclou el muntatge 'La partida d'escacs', que protagonitza Jordi Bosch; 'La casa de nines, vint anys després', que interpretaran Ramon Madaula i Emma Vilarassau; la proposta del director Julio Manrique, 'Jerusalem', on Pere Arquillué dona vida a un antiheroi decadent i abandonat; l'obra de T de Teatre, 'Cançó per tornar a casa'; 'Viejo amigo cicerón', amb Joan Maria Pou i 'La néta del senyor Linh', basada en la novel·la de Philippe Claudel i protagonitzada per Lluís Homar, entre d'altres espectacles. A banda, destaquen altres apostes com el show que oferirà l'humorista de David Guapo, l'adaptació de La bella dorment del Russian Classical Balet, el viatge màgic que plantejarà el Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina o el muntatge 'La Cenerentola' de Giochino Rossini a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Tot plegat sense oblidar el festival Petits Camaleons, que se celebrarà el cap de setmana 5 i 6 d'octubre, el Festival Nacional de Poesia o el Sant Cugat Fantàstic. . El Teatre-Auditori ha finalitzat la temporada del seu 25è aniversari amb un total de 131.331 espectadors. L'equipament posarà el punt i final a un any de celebracions amb el concert 'Excepcional', de Diana Krall que actuarà el diumenge 21 de juliol.

Més Lleides

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Podem demana inspeccions als centres de treball de Lleida per evitar contagis

 5. 5

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida