Els cuiners Sergio i Javier Torres defineixen el seu nou restaurant guardonat amb dues estrelles Michelin com a 'arriscat i potent'
ACN
Lisboa.-Només quatre mesos després d'obrir el seu nou restaurant, els cuiners Sergio i Javier Torres han aconseguit aquest dimecres dues estrelles Michelin pel Cocina de los hermanos Torres, un projecte que defineixen com a 'titànic, 'un somni'. En paraules de Sergio Torres, se'ls ha premiat l'esforç que hi ha el darrere, econòmic i de personal, en un projecte que fa deu anys que l'estat madurant. Javier Torres assegura que 'per fi tenim el nostre projecte personal', que considera 'arriscat i potent' alhora que admet que el procés ha estat emocionant i es fixa el repte de 'millorar perquè arribi la tercera'. Els germans Torres han pujat a l'escenari, com també ho han fet Carles Abellan, Martín Berasategui i Paco Pérez amb La Barra de Carles Abellan, Oria i Terra, en una gala que ha acabat amb un petit homenatge a Carme Ruscalleda.