Publicado 29/1/2019 18:42:33 +01:00CET

Els edificis municipals d'Amposta s'acabaran de connectar a la fibra ptica al llarg d'enguany

La Junta de Govern Local aprova l'adjudicació del desplegament del cable de la fibra així com la gestió de la xarxa per prop de 104.000 euros

ACN

Amposta.-Els edificis municipals d'Amposta estaran connectats amb una xarxa de fibra ptica al llarg d'aquest 2019. La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació tant del desplegament del cable de fibra com la gestió de la xarxa per un total de 103.700 euros en total -76.500 per al desplegament del cable de fibra i 27.200 per a l'electrnica-. En total, es desplegaran 5.760 metres de cable, que quedar soterrat utilitzant canalitzacions municipals i de la Xarxa Oberta de Catalunya de la Generalitat, segons ha precisat el regidor de Noves Tecnologies, Transparncia, Eficincia i Sostenibilitat Energtica, Pau Cid. Actualment ja estan enllaats amb fibra ptica prpia ledifici de lAjuntament, ledifici administratiu, el de Serveis Socials, lOficina de Turisme, el Casal i la Unitat dEscolarització Compartida (UEC).

"Amb el desplegament d'ara, s'niran a lAjuntament la majoria d'edificis públics", ha explica l'alcalde, Adam Toms. Així quedaran units a l'Ajuntament la zona esportiva -pavelló 1 d'octubre, auditori municipal, pavelló poliesportiu, piscina municipal i el Centre de Tecnificació-, Centre Obert, les dues llars d'infants municipals, la policia local, Lo Pati, el Museu de les Terres de lEbre, l'hospital, la Residncia de Gent Gran, el mercat municipal, l'edifici del Sindicat, el Centre dAtenció Primria actual i l'edifici nou.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Els CAP de Badalona (Barcelona) obriran durant els festius de Setmana Santa

 2. 2

  AMP.- Coronavirus.- Mor l'expresident del Port de Barcelona Joaquim Tosas

 3. 3

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- Granollers (Barcelona) adapta un pavelló perquè persones sensellar passin el confinament

 5. 5

  Badalona (Barcelona) incorpora dron per detectar infraccions del confinament