Publicado 10/10/2019 17:25

Dues empreses de la Noguera creen l'alternativa natural al pa amb mantega i sucre elaborat amb oli d'oliva i mel

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Torrons i Mel Alemany i OliCastelló presentaran l'Olimel en el marc de la 31a Fira del Torró d'Agramunt

ACN

Lleida.-Torrons i Mel Alemany i OliCastelló de Gabriel Alsina presentaran aquest cap de setmana en la 31a edició de la Fira del Torró d'Agramunt (Urgell) l'Olimel, un nou producte que han desenvolupat conjuntament. Els departaments d'I+D+I d'ambdues empreses de la comarca de la Noguera, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforos per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el greix de la mantega pel de l'oli d'oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel, del dol natural. Ambdues firmes es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment 'Realfooding', que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats.

L'OliMel pot trobar-se en diverses presentacions. Amb tres versions per untar, una amb oli d'oliva i mel; una altra amb oli d'oliva, mel i cacau, i una tercera amb gingebre, per també com a vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d'un antic remei casol. Els visitants de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt podran degustar el nou producte a l'estand conjunt d'ambdues firmes al certamen que tindr lloc els dies 12 i 13 d'octubre.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés