Publicado 13/3/2019 17:28:03 +01:00CET

Dos detinguts a Sant Andreu de la Barca i Martorell per simular ser víctimes d'un robatori amb fora

En tots dos casos, la intenció dels falsos denunciants era cobrar la indemnització de la seva asseguradora per la sostracció del telfon mbil

ACN

Sant Feliu de Llobregat.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat mes de febrer dos homes a Sant Andreu de la Barca i Martorell per haver simulat ser víctimes d'un robatori amb fora a la via pública. En el primer dels casos, un veí de Sant Andreu de la Barca de 39 anys va denunciar que el passat 1 d'octubre dos homes li havien robat el telfon mbil i diners en efectiu. La investigació per identificar els lladres, va demostrar que l'home, que va ser arrestat l'11 de febrer, havia simulat ser víctima del robatori amb la intenció dobtenir un benefici de la venda del seu telfon a un amic seu i, posteriorment, cobrar una indemnització de la seva asseguradora. En el segon cas, un veí de Martorell de 38 anys, va denunciar que, amenaant-lo amb un objecte punxant, li havien robat el telfon i un GPS.

En aquest cas també, les investigacions van demostrar que la denúncia era falsa i que la voluntat de l'arrestat era cobrar la indemnització de l'assegurana tot i que a diferncia del cas anterior, encara no havia demanat. En tots dos casos els arrestats van quedaren llibertat a l'espera de judici després de declarar davant el jutge.