Publicado 29/4/2019 17:33:56 +02:00CET

Dos detinguts, un d'ells amb una ordre de crida i cerca, per circular amb un cotxe robat a Figueres

La Gurdia Urbana els va aturar en un control de Fires i a l'interior del cotxe hi va trobar telfons mbils, una cmera, una tauleta tctil, un ordinador porttil i diversos rellotges

ACN

Figueres.-La Gurdia Urbana de Figueres va detenir dissabte dos homes, de 29 i 26 anys, que circulaven amb un cotxe robat. Un d'ells, a més, tenia una ordre de crida i cerca vigent. A l'interior del vehicle, a més, hi van trobar nou telfons mbils, dos aparells de comunicació via rdio, una cmera de fotos, una tauleta tctil, un ordinador porttil i set rellotges . Els fets van passar cap a les tres de la matinada quan una patrulla va aturar el turisme en un control d'alcohol i drogues de Fires. Els ocupants van mostrar-se nerviosos i, en comprovar les dades, van veure que un d'ells tenia la ordre pendent i que, a més, el cotxe constava com a sostret un mes abans a Vilabertran.

Els agents van contactar amb la propietria, que els va confirmar que encara no l'havia pogut recuperar i que se l'havien emportat amb les claus posades. La policia també va intervenir els objectes localitzats perqu sospiten que també podrien ser robats. Els Mossos d'Esquadra continuen les investigacions per determinar-ne la procedncia.