Publicado 11/4/2019 7:39:52 +02:00CET

Una dona denuncia un professor d'una escola de la Bisbal d'Empord per abusos sexuals quan era menor

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Segons explica, el mestre va ser apartat del centre públic mentre ella continuava els estudis per després va tornar i encara hi treballa

ACN

La Bisbal d'Empord.-Una dona ha presentat una denúncia contra un professor d'una escola de la Bisbal d'Empord per abusos sexuals quan era menor, l'any 1995. Segons ha explicat al diari Ara, els fets van passar fora de les installacions de l'Escola Mas Clar, en un centre on es feien activitats extraescolars. La dona explica que per dues vegades ell li va tocar la vagina. Finalment ho va explicar a la mare i els pares van anar al collegi per denunciar els fets. La direcció del centre d'aquella poca ha explicat al diari que van traslladar el problema a l'Ajuntament i al Departament d'Ensenyament. Finalment, el mestre va ser apartat del centre, que és públic, mentre ella continuava els estudis, per després va tornar i encara hi exerceix.

Una de les responsables escolars de l'poca argumenta que els fets van passar fora del centre. Els pares de la Mireia també van parlar amb Ensenyament i se'ls va oferir la possibilitat que la nena canviés d'escola, per ella no va voler perqu hi tenia els amics. Ella ara lamenta que no es traslladés el cas a la justícia.