Publicado 26/4/2019 18:01:13CET

La direcció de Nissan diu que els representants dels treballadors bloquegen la negociació amb posicions "immobilistes"

L'equip directiu apella a la responsabilitat del representants sindicals per arribar a un acord abans del 30 d'abril i evitar l'ERO

ACN

Barcelona.-La direcció de Nissan Motor Ibérica (NMISA) ha acusat el comit d'empresa de bloquejar les negociacions per arribar a un acord i evitar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecti les plantes de Zona Franca i Montcada. En un comunicat, demanen els representants dels treballadors que "demostrin voluntat de dileg" i que s'allunyin de la seva "posició immobilista", i més tenint en compte, diuen, que NMISA ha millorat "en diverses ocasions" la seva proposta inicial de compensació de les 600 baixes i prejubilacions i d'increment salarial. Per aquest motiu, han apellat a la "responsabilitat" dels sindicalistes: "Esperem que tinguin en compte el seu entorn, la situació de la planta i l'oportunitat de futur que ofereix la multinacional per arribar a un acord abans del dia 30" dia en qu est prevista l'obertura de l'ERO.

Directiva i representants de treballadors estan convocats a una mediació el dilluns que ve a la seu del Departament de Treball.

el més llegit

 1. 1

  La UME arriba a Badalona (Barcelona) després de la sol·licitud d'ajuda del Govern

 2. 2

  Coronavirus.- Mossos immobilitza 1.681 litres de "fals gel" desinfectant a Rubí (Barcelona)

 3. 3

  Coronavirus.- La Diputació de Barcelona cedeix vehicles de la seva flota a CatSalut

 4. 4

  Científics del CSIC dissenyen una alternativa més robusta per codificar informació digital

 5. 5

  Castellar (Barcelona) impulsa que els nens enviïn cartes a les residències de majors