Publicado 1/4/2019 15:04:08 +02:00CET

La Diputació de Lleida reitera el compromís amb el territori per buscar alternatives a la possible marxa del Doctor Music

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Perelló considera que la mesura plantejada pels alcaldes per deixar de pagar el cnon de l'aigua a l'ACA "no és cap solució"

ACN

Lleida.-La Diputació de Lleida ha reiterat aquest dilluns el compromís amb el territori del Pallars Sobir i amb els alcaldes davant la possibilitat que, finalment, el Doctor Music Festival no s'acabi celebrant als prats d'Escalarre. La presidenta Rosa Maria Perelló considera que deixar de pagar el cnon de l'aigua a l'ACA tal com van plantejar els alcaldes "no és cap solució" per ha dit que escoltar les alternatives o propostes que puguin plantejar els municipis. Així, ha recordat que el pressupost de la diputació té consignada una partida de 200.000 euros que havia d'anar destinada a donar suport a la celebració del festival. Perelló te previst reunir-se aquest dimarts a la tarda a Lleida amb els alcaldes afectats, després de la reunió del consell d'alcaldes del Sobir prevista per aquest vespre a Sort.