La Diputació de Lleida construirà carrils bici separats de la calçada i amb tanques de protecció

Publicado 18/4/2019 13:34:11CET

Ha redactat el projecte del tram de l'LV-4241 de Solsona al Coll de Jou i ara iniciarà el de l'LV-3113 entre Guissona i Massoteres

ACN

Lleida.-La comissió de Serveis Tècnics de la Diputació de Lleida ha donat llum verda a la redacció d'un estudi per construir un carril bici separat de la calçada amb tanques de protecció i fets de sauló a la carretera LV-3113 entre Guissona i Massoteres, que doni continuïtat al que ja es va aprovar en el tram de la carretera LV-4241 de Solsona al Coll de Jou, fins al càmping, del qual ja està redactat el projecte executiu. Es tracta d'un projecte que vol apostar per la sostenibilitat i els hàbits esportius responsables, evitant la circulació de bicicletes per la calçada, així com el de promocionar les passejades a peu o en bicicleta, segons han explicat des de la diputació lleidatana.

La comissió també avaluarà la possibilitat que els vorals d'algunes carreteres puguin eixamplar-se de manera que poguessin arribar a tenir dos metres, la qual cosa permetria que els ciclistes que circulen en grup tinguessin l'espai suficient per poder anar agrupats i no en filera com passa en bona part de la xarxa viària. Aquest és un estudi molt més ampli que se centraria en aquells indrets on es consideri que sigui rendible econòmicament i on sigui s'estimi que pot ser bo per l'impuls del turisme. Des de la Diputació de Lleida, també es contactarà amb la Federació Catalana de Ciclisme per tal que pugui fer aportacions i consideracions a l'estudi.

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Google comença a cobrar al Govern dels EUA per l'accés a les dades d'usuaris

 3. 3

  Sant Joan Despí (Barcelona) decreta tres dies de dol per la dona assassinada

 4. 4

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

 5. 5

  Mor el filòleg Alberto Blecua als 79 anys, membre de l'Acadèmia de Bones Lletres

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista