Publicado 10/7/2019 12:28:55 +02:00CET

Detinguda una dona per atemptat contra l'autoritat i lesions lleus a agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Els agents asseguren haver rebut puntades de peu i cops de puny quan van ser requerits per un hotel de Tarragona on l'arrestada es trobava estirada al terra amb "actitud agressiva"

ACN

Tarragona.-La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut una dona de 50 anys com a presumpta autora dels delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat i de lesions lleus. Aquest dimecres, poc després de dos quarts de dues de la matinada, una patrulla va ser requerida per la recepció d'un hotel de la plaça Corsini, que alertava que una dona no reconeguda com a clienta es trobava, amb "actitud agressiva", estirada al terra de l’establiment. Quan els agents van parlar amb la dona, aquesta hauria començat a a cridar i a donar puntades de peu i cops de puny contra els policies i a intentar mossegar-los. Finalment va poder ser controlada i detinguda.

Ja a l'hospital, en el preceptiu reconeixement mèdic, la dona va demanar si li podien afluixar una mica les manilles i quan la Guàrdia Urbana va acceptar la petició va intentar clavar les ungles a l'agent que realitzava l'acció. Segons els antecedents consultats pel cos policial, la detinguda havia protagonitzat aquesta mateixa setmana un fets similars a un altre municipi del Tarragonès.