Publicado 9/1/2019 14:55:28 +01:00CET

Desmantellen una plantació amb 1.100 plantes de marihuana ubicada en una nau idustrial de Tiana

Els Mossos han detingut un veí Vilassar de Mar per un delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elctric

ACN

Tiana.-Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació amb 1.100 plantes de marihuana ubicada en una nau industrial de Tiana (Maresme). La investigació es va iniciar el mes de desembre quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en aquest espai s'hi cultivés marihuana. Les indagacions policials van revelar que a la nau no s'hi feia cap activitat empresarial i un informe de la companyia elctrica va confirmar l'elevat consum i la connexió fraudulenta a la xarxa. El dia 7 de gener la policia va registrar l'immoble i va detenir l'arrendador de la nau i propietari de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en la vessant del trfic de drogues i per defraudació de fluid elctric .Es tracta d'un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar.

Les 1.100 plantes que els Mossos van localitzar a la nau es trobaven en diferents estats de creixement. En la seva intervenció la policia va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu: més de quinze aparells d'aire condicionat, humidificadors i llums. Després de declarar en dependncies policials, el detingut va quedar en llibertat a l'espera de ser citat per l'autoritat judicial.