Publicado 7/4/2019 10:22:00 +02:00CET

Denunciat al Prat de Llobregat un camioner per conduir durant gairebé 19 hores seguides

Els Mossos detecten al vehicle un doble dipsit de combustible i un sistema de succió de carburant per treure gasoil a altres camions

ACN

Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van denunciar administrativament el passat 3 d'abril al Prat de Llobregat un camioner de 47 anys i de nacionalitat romanesa per una infracció per excés de conducció diria. Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, el conductor va conduir durant gairebé 19 hores seguides, una infracció que es considera molt greu segons la llei de transports terrestres i que té un import de 1.400 euros. Es dona la circumstncia que aquest mateix camió, a nom d'una altra empresa i amb un altre conductor, ja l'havien aturat fa un any els mateixos agents pel mateix motiu. Els Mossos van detectar al vehicle localitzat al Prat un doble dipsit de combustible i un sistema de succió de carburant que utilitzava per sostreure gasoil a altres camions.

El doble dipsit de combustible estava buit en el moment que els agents van localitzar el camió a la B-250, al terme municipal del Prat de Llobregat. Segons els Mossos, tot apunta que, per sostreure gasoil amb altres camions amb el sistema de succió de carburants, el camioner se situava al costat d'altres camions estacionals, els sostreia el combustible mitjanant un sistema de bomba de succió, i l'emmagatzemava en un dipsit de 500 litres a sota del semiremolc per finalment traspassar-lo al dipsit del camió pel seu ús. Els agents van traslladar el vehicle a un taller oficial, on van desinstallar tot el sistema de succió i trasps del combustible i van desmuntar el doble dipsit al semiremolc. Totes aquestes modificacions van anar a crrec del conductor, que va haver de pagar al taller 300 euros.