Publicado 4/4/2019 14:24:51 +02:00CET

Demanen vuit anys de presó per intentar matar el marit a Mollerussa després d'intentar-lo drogar amb unes natilles

L'home va aconseguir fugir tancant-se a l'habitació de la filla després que l'acusada el colpegés al cap amb una ampolla de cava

ACN

Lleida.-L'Audincia de Lleida jutjar el 10 i 11 d'abril una dona de 53 anys acusada d'intentar matar el marit a Mollerussa colpejant-lo al cap amb una ampolla de cava, quan sortia de la banyera. Segons la denúncia, abans, l'havia intentat drogar posant somnífers en unes natilles que li havia ofert de postres per que l'home va rebutjar prendre perqu tenien un sabor "estrany". L'home va aconseguir fugir de la seva agressora quan aquesta va anar cap a la cuina. Va entendre que anava a buscar un ganivet per seguir-lo atacant així que va pujar al primer pis i es va tancar a l'habitació de la seva filla, des d'on va trucar a emergncies. La fiscalia demana que s'imposin a l'acusada vuit anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi.

M. D. C. D. L. R. R. s'asseur dimecres que ve a banc dels acusats per intentar matar al seu marit. Tot i que la fiscalia reconeix que la dona té trets característics d'un trastorn de personalitat, considera que en el moment dels fets era conscient "perfectament" dels seus actes.L'agressió va passar el 5 de febrer de 2018 al domicili de la parella, al carrer Mestre Enric Subirós de la capital del Pla d'Urgell. Segons la fiscalia, la dona va intentar drogar el seu marit introduint uns relaxants musculars i sedants en unes natilles per no ho va aconseguir perqu l'home va notar un gust estrany i va anar a la nevera a per unes altres. Va ser llavors, segons l'escrit del ministeri públic, quan la dona li va proposar al seu marit de banyar-se junts mentre prenien una ampolla de cava, aprofitant que la seva filla de 22 anys no era a casa. L'home va acceptar i en sortir de la banyera, "amb el propsit clar d'acabar amb la seva vida", segons la fiscalia, la dona va empnyer el seu marit, que va caure colpejant-se per tit el cos i després el va seguir colpejant al cap amb l'ampolla de cava i un "objecte contundent de vidre que tenia al lavabo dins una bossa de plstic". Ferit, l'home va aconseguir sortir del lavabo i baixar les escales per fugir de casa per la porta per, segons la fiscal, va ser incapa d'obrir la porta a causa del seu "nerviosisme", així que va decidir tornar a dalt perqu va sentir que la seva dona era a la cuina buscant un ganivet. Es va tancar a l'habitació de la seva filla, va trucar al 112 i va demanar ajuda per la finestra.Quan van arribar els Mossos es van trobar l'acusada al lavabo dins la banyera amb un vidre a la m, amb el qual s'havia fet diversos talls al canell. Segons la fiscalia, l'acusada, abans dels fets, havia amenaat el seu home "moltes vegades" que si la deixava "el mataria". La dona est a la presó de manera provisional per aquests fets des del 7 de febrer de 2018.EL ministeri públic demana vuit anys de presó per la dona per un delicte de temptativa d'homicidi, una ordre d'allunyament del seu marit i llibertat vigilada durant cinc anys des de que surti de la presó i que indemnitzi l'home amb 8.210 euros per les seqüeles físiques i psíquiques patides.