Publicado 10/7/2019 16:16:04 +02:00CET

Deltebre Dansa produeix una videodansa amb Roberto Olivan per captar fons per als afectats del foc de la Ribera d'Ebre

El ballarí i coreògraf tortosí balla enmig del bosc cremat a 'Pols latent', una iniciativa per donar més difusió a la campanya de mircomecenatge impulsada per la plataforma Rebrotem

ACN

Deltebre.-El Festival Deltebre Dansa, en marxa des d'aquest passat dilluns i fins el pròxim 21 de juliol, se solidaritza amb els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, Les Garrigues i el Segrià, amb la producció i difusió d'una peça de videodansa protagonitzada pel director del certamen, Roberto Olivan. El corèograf i ballarí tortosí apareix ballant enmig d'una de les zones més afectades pel foc, que ha arrasat més de 5.000 hectàrees. El vídeo es pot veure a l'adreça https:\/\/vimeo.com\/346821588. L'objectiu de tot plegat és donar més difusió a la campanya de micromecenatge impulsada per la plataforma Rebrotem, que vol arribar a aconseguir 250.000 euros per ajudar els afectats a través de www.goteo.org\/project\/rebrotem. El vídeo ha estat enregistrat i editat per deltebremnc Albert Vidal \/ Vèrtex Comunicació.

"La natura ha estat molt malferida, però no és morta. La natura és forta, molt més que nosaltres, i, encara que no ho veiem, sota totes aquestes cendres manté el seu pols latent. Ara encara fumeja, però se sanarà a poc a poc i començarem a veure els primers senyals de vida. Per sort, la natura és sàvia, molt més que nosaltres, però de totes formes l’hem de cuidar i respectar, perquè sense natura no hi ha vida", ha declarat Olivan.