Publicado 5/5/2019 12:54:45 +02:00CET

Cuevillas diu que Puigdemont encapçalarà la llista de JxCat però creu que la justícia espanyola "dificultarà la campanya"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

L'advocat diu que els arguments de la defensa són "meridians" i no descarta que el Suprem torni la competència al jutjat de Madrid

ACN

Sant Gregori.-L'advocat i diputat electe de Junts per Catalunya, Jaume Alonso Cuevillas, ha assegurat que Carles Puigdemont encapçalarà la llista de la formació a les eleccions europees. Això sí, Cuevillas dona per fet que la justícia espanyola "dificultarà la campanya" perquè l'expresident és "l'enemic a abatre". L'advocat ha explicat que els arguments dels vots particulars dels jutges de la Junta Electoral Central (JEC) són "meridians" des d'un punt de vista jurídic, però no ha descartat que el Suprem opti per "tornar la pilota" al jutjat de Madrid que es va inhibir, malgrat que era el competent. "Si no hi ha una resposta positiva aquest diumenge, hauran incomplert de manera flagrant la llei electoral i per tant ens plantejarem quina ha de ser la següent passa", ha reblat Cuevillas.