La CSIF denuncia irregularitats en l'assignació d'hores extra de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

Publicado 7/11/2019 15:46:13CET

El sindicat avança que hi ha un grup de WhatsApp creat per tres agents del cos i es pactarien els torns a través del xat

ACN

Sant Feliu de Guíxols.-La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat presumptes irregularitats en l'assignació de les hores extra de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El sindicat ha descobert que hi ha un grup de WhatsApp creat per tres agents de base i en què no hi ha tots els agents del cos policial. En ell, "s'ofereixen hores extra i s'adjudiquen de forma aleatòria", explica la CSIF en un comunicat. Consideren que aquesta manera de distribuir les hores és "irregular". Des del sindicat han avançat que no saben "si el responsable de la creació d'aquest grup ha estat el regidor de la policia" i per això han demanat a l'alcalde que investigui els fets.

En el cas en què al darrera del grup hi hagués algun membre del govern, això significaria que el xat tindria "caràcter oficial", segons creu el sindicat. Si fos així, han apostat per depurar responsabilitats polítiques.Per altra banda, si l'oferiment de les hores fos a "instància pròpia dels agents administradors del grup", representaria que s'estan donant hores extra "d'esquena al propi Ajuntament i a la Prefectura de la Policia Local". Si es confirma aquesta hipòtesi, el sindicat ha demanat al govern local que apliqui les responsabilitats administratives o disciplinàries pertinents.De moment, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat a l'ACN que no faran declaracions sobre aquest tema.

el més llegit

 1. 1

  Cinc detinguts i 36 identificats a Cornellà per enfrontaments entre aficions

 2. 2

  La pujada dels preus de lloguer a Barcelona i a Madrid es moderarà el 2020, segons Anticipa

 3. 3

  Un mort i dos ferits en un accident a l'N-340 a Vallirana (Barcelona)

 4. 4

  La Cambra de Terrassa oferirà un servei integral a empreses afectades pel Brexit

 5. 5

  La línia ferroviària Barcelona-Puigcerdà (Girona) ja està plenament operativa

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista