Publicado 4/10/2019 18:42:54 +02:00CET

Cs es mostra contrari a la proposta de pressupostos a Barcelona per "la pujada generalitzada" d'impostos

El grup taronja presentarà al·legacions al projecte d'ordenances fiscals perquè es redueixi la càrrega fiscal dels barcelonins

ACN

Barcelona.-Ciutadans s'ha mostrat contrari a la proposta de pressupostos municipals per al 2020 presentada aquest divendres pel govern de Barcelona. En un comunicat, el grup taronja ha rebutjat la "pujada generalitzada d'impostos i taxes". La presidenta del grup, Luz Guilarte, ha assegurat que l'increment del 5,46% de l'IBI "perjudicarà totes les famílies i suposarà un fre a l'economia local". A més, ha indicat que impostos com el d'ús de terrasses poden "posar en perill la viabilitat econòmica d'alguns establiments".Així mateix, ha especificat que "és un projecte que consolida la despesa mentre que les previsions d'ingressos es basen en futuribles incerts, donada la situació política actual i l'alentiment de l'economia".

Per tot plegat, la líder de Cs a l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que el grup presentarà al·legacions al projecte d'ordenances fiscals, "proposant en tot moment la reducció de càrrega fiscal dels barcelonins".