Publicado 12/2/2019 14:31:36 +01:00CET

Costes treu a informació pública l'atermenament de Santa Margarida, a Roses

L'edicte suspn l'atorgament de concessions i autoritzacions en domini públic marítim-terrestre fins que es resolguin les allegacions

ACN

Roses.-El Servei de Costes ha obert el període d'informació pública i de presentació d'allegacions de l'expedient de delimitació de l'atermenament de Santa Margarida, a Roses (Alt Empord). La delimitació del domini públic marítim-terrestre afecta uns onze quilmetres d'aquesta urbanització per a la seva adaptació a la Llei de Costes. L'edicte també informa de la suspensió en l'atorgament de concessions i autoritzacions a la zona de domini públic i de servitud de protecció fins que es resolgui l'expedient. Els afectats podran consultar i fer-hi allegacions fins el 7 de mar. L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, diu que l'Ajuntament ho estudiar, tot i que ha avanat que sembla que s'han ats algunes de les peticions que s'havien fet.

Costes ja va treure el mes de juny a exposició publica el tram que afecta els canals d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries. Segons van explicat aleshores l'alcalde de Castelló, Salvi Güell, la proposta respectava les propietats de les finques privades i els embarcadors i que estava a "anys llum" de la que es va fer l'any 2008, que va quedar anullada. La Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar va adjudicar l'any 2017 els treballs per fer l'atermenament de la urbanitzacions d'ambdues poblacions.

el més llegit

 1. 1

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 2. 2

  La Plataforma per la Llengua demana a TV3 que "s'aturi la castellanització" de la cadena

 3. 3

  Detectat un brot amb cinc positius a Matadepera

 4. 4

  Colau ofereix al Govern més rastrejadors i la Generalitat "no ho veu"

 5. 5

  Una cinquantena de focus a Lleida entre brots i agrupacions de casos