Publicado 14/2/2019 19:12:42 +01:00CET

El Cor Canta es presentar en concert amb un 'Gloria' encarregat a Albert Guinvart

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Els més de 140 cantaires, dirigits per Elisenda Carrasco i Pere Lluís Biosca, actuaran a L'Auditori de Barcelona i al de Girona

ACN

Barcelona.-Més de 140 cantaires formen part del projecte el Cor Canta que es presentaran en format concert els propers dissabte 23 de febrer a L'Auditori de Barcelona i un dia després a l'Auditori de Girona. El Cor Canta est acompanyat per la GIOrquestra i la soprano Marta Mathéu i estan dirigits per Elisenda Carrasco i Pere Lluís Biosca. El Cor Canta és una associació coral creada el juliol de 2018, promoguda per un grup de cantants amateurs procedents del projecte CANTA amb lOBC. L'associació té com a objectiu adquirir la formació musical necessria que permeti al grup consolidar-se com una coral estable i situar-se com un dels cors referents del panorama musical catal.

El Cor Canta va encarregar una obra al compositor catal Albert Guinovart, que per l'ocasió ha escrit un 'Gloria'. Complementa el 'Magnificat' de John Rutter que s'interpretar a la primera part. Tots ells estaran acompanyats per la reconeguda soprano Marta Mathéu i la GIOrquestra. Així mateix, s'ha anunciat que l'obra guanyadora del Concurs Internacional de Composició dObres per a Cor i Orquestra formar part del programa del concert que se celebrar la temporada següent. Amb aquesta proposta, El Cor Canta es presenta com un projecte amb vocació de continutat en el temps.