Publicado 26/3/2019 17:21:36 +01:00CET

Convoquen una marxa lenta aquest diumenge a l'N-260 en contra dels accidents que pateixen els ciclistes a les carreteres

La pedalada sortir des de la Seu d'Urgell i Puigcerd cap a Martinet, on diumenge passat hi va haver un atropellament

ACN

Puigcerd.-L'atropellament que diumenge passat va causar la mort d'un ciclista de 49 anys a la carretera N-260, al seu pas pel municipi de Montell i Martinet (Cerdanya), ha desencadenat en la convocatria d'una marxa lenta reivindicativa per aquest tram de l'Eix Pirinenc. La pedalada s'ha impulsat des de la secció de ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerd i el club ciclista de Bellver de Cerdanya i preveu aglutinar més de 200 persones, segons l'organització. Est previst que la sortida es dugui a terme tant des de la Seu d'Urgell, a la zona del Parc de Bombers a les deu del matí, com de Puigcerd, al polígon industrial a les 10.30 hores, amb l'objectiu de trobar-se tots plegats en el punt on va tenir lloc l'accident.

El sinistre va tenir lloc al voltant de la una del migdia d'aquest diumenge a l'altura del quilmetre 204 de l'N-260 on, per causes que s'estan investigant, el ciclista, de 49 anys i veí de Puigcerd, va ser atropellat per un turisme que va envair el carril contrari. Mentre, pel conductor del vehicle, que va ser acusat d'homicidi imprudent, s'ha acordat la presó provisional, eludible amb una fiana de 4.000 euros. A més, se li ha retirat el carnet de conduir i se li ha immobilitzat el cotxe.