Publicado 20/03/2019 17:30CET

El Congrés Grada rebr a la Fira de Barcelona una trentena d'experts en disseny grfic

Participaran a la cita Fernando Baptista, l'editor grfic de National Geographic, i Julius Wiedermann, editor de Taschen

ACN

Barcelona.-El Congrés Grada dedicat al disseny grfic rebr a la Fira de Barcelona al recinte de Gran Via a l'Hospitalet una trentena d'experts en infografia, illustració, concept art i tipografia entre el 26 i el 29 de mar. El congrés est impulsat pel collegi de dissenyadors grfics coincidint amb la celebració de Graphispag, la fira de la imatge. Durant aquests dies, passaran per allí fira ponents destacats com l'editor grfic de National Geographic, Fernando Baptista; Félix Beltrán, considerat el pare del cartell cub de la icnica imatge del Che; la mexicana Teresa Camacho, dissenyadora grfica experta en noves tecnologies; la illustradora eslovena Martina Paukova que collabora per a Google, Converse o 'The New York Times' i l'editor en cap de Taschen, Julius Wiedermann. També hi participar l'illustrador i urban sketcher Gabriel Campanario i l'artista multidisciplinari Judas Arrieta.

El Congrés Grada i els Premis Gaudeamus Projecta són organitzats pel Collegi Oficial de Disseny Grfic de Catalunya amb la collaboració de Fira de Barcelona. Grada neix com a eix vertebrador d'especialitats que troben en la imatge el motor i vehicle d'expressió: el disseny grfic, la comunicació visual, l'arquitectura, l'enginyeria, passant per les belles arts, l'urban sketching, la illustració, el packaging o el disseny txtil, entre d'altres.Com han explicat els organitzadors, durant quatre dies tindran lloc a Grada & Congrés Grfic conferncies, tallers, 'masterclass', exposicions i sessions de networking en un programa d'activitats que tindr com a grans eixos la imatge i societat, l'edició i comunicació visual, i la relació entre l'art, la cultura i la tecnologia, així com el talent emergent. Així mateix, comptar amb una zona expositiva prpia en la qual participaran unes 30 empreses amb productes i serveis adreats als professionals del disseny grfic, la comunicació visual i sectors vinculats a la imatge.El Congrés Grada complementa l'oferta de Graphispag que, organitzat per Fira de Barcelona en collaboració amb Graphispack Associació, reunir l'última tecnologia, equips d'impressió i acabats, materials, suports i tintes per crear innovadors productes impresos per a tot tipus de sectors. Es preveu la participació de més de 200 expositors directes i ocupar 9.000m2 al Pavelló núm.2 del recinte firal de Gran Via.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés