Publicado 06/03/2019 14:05CET

La comissió bilateral de la Diputació i la URV renova els seus membres

Agencia Catalana de Noticias
ACN

ACN

Tarragona.-La comissió tcnica de la Diputació de Tarragona i la URV ha celebrat aquest dimecres la primera reunió d'en de la constitució del nou equip de govern a la Universitat Rovira i Virgili, resultant de les eleccions de l'any passat a la institució acadmica. A la trobada, celebrada a la seu de la Diputació, s'han renovat oficialment els representants de la URV a la comissió bilateral, s'han ratificat els representants de la Diputació i s'ha fet balan dels onze anys de collaboració mútua entre totes dues institucions i s'han traat nous projectes per enguany, segons han informat fonts de la Diputació. L'entitat bilateral es va crear per impulsar conjuntament iniciatives estratgiques per al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Els nous membres de la URV a la comissió són la rectora María José Figueras; el vicerector dEconomia, Jordi Sard; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps; el vicerector dInnovació i Transferncia del Coneixement, Francisco Medina, i la secretria general de la URV. Laura Román. Pel que fa a la Diputació, els integrants de la comissió continuen sent el president de la institució, Josep Poblet; el cap del Gabinet de Presidncia i Planificació, Josep Sánchez; el cap drea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, lex Grau; la cap drea del Servei d'Assistncia al Ciutad, Pilar Casas, i el cap drea de Coneixement i Qualitat, Enric Brull.En aquesta primera reunió amb els nous membres, la comissió Diputació \/URV ha aprofitat per compartir els onze anys de collaboració mútua, un període en qu la institució ha contribut amb 9,4 milions d'euros en l'activitat de la URV, a través de diferents convenis de collaboració en mbits relacionats amb la investigació i la innovació, la cultura, les publicacions, la formació, el turisme i el suport a l'empresa.Pel que a collaboracions de la Diputació per a aquest any 2019, destaquen noves aportacions a la Ctedra Regió del Coneixement, l'Oficina Tarragona Regió del Coneixement, a la Ctedra Universitat Empresa de foment a la innovació empresarial, Comunicació de la Cincia a la Catalunya Sud, la Universitat d'Estiu, el Programa Talent-Salut, o noves inversions al Centre de Simulació i avaluació de competncies de la Salut 'Josep M. Martínez Carretero'.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés