El Circ Raluy Legacy converteix 1.800 infants de la Fundació Pere Tarrés en artistes per un dia

Publicado 11/7/2019 16:39:49CET
Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Els petits participen en una versió reduïda de l'espectacle #THEMAGICFORMULA i en un taller per aprendre tècniques circenses

ACN

Badalona.-El Circ Raluy Legacy i la Fundació Pere Tarrés s'han aliat per apropar la màgia del circ a 1.800 infants de 25 casals d'estiu de Barcelona, l'Àrea Metropolitana i la demarcació de Tarragona. La iniciativa forma part del centre d'interès que la fundació ha escollit per aquest 2019 i que gira entorn el món circense. Els petits participaran en tres funcions de l'espectacle #THEMAGICFORMULA, que la companyia ofereix a Badalona i en un taller en què aprendran les tècniques i habilitats necessàries per esdevenir uns bons artistes. Aquest dijous s'ha dut a terme la primera d'aquestes sessions, amb un total de 800 participants.

"El món del circ i el món del lleure compartim valors molt similars", ha explicat Xavi florido, coordinador de la campanya d'estiu de la Fundació Pere Tarrés. que ha apuntat que igual que el Circ Raluy "busca el somriure dels espectadors a través de l'espectacle", des de l'entitat es pretén trobar la felicitat dels infants "a través del lleure mentre aprenen a treballar en equip i treballen valors com la confiança i el respecte".Paral·lelamant, durant les setmanes de casal, els nens i nenes, amb la col·laboració dels seus monitors, estan coneixent les diferents disciplines vinculades al món del circ, a través de pallassos, ballarins, malabaristes, mags, forçuts i equilibristes.