Publicado 31/5/2019 13:43:58 +02:00CET

El Cercle d'Economia exigeix a Podem "sensibilitat amb les necessitats del model productiu"

Juan José Brugera demana "política de negociació i acord" en una nova època en que ja no hi ha "el bipartidisme imperfecte que facilitava la governabilitat"

ACN

Sitges.-El president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, ha demanat al secretari general de Podem, Pablo Iglesias, "sensibilitat amb les necessitats del model productiu". En una introducció al debat que se celebra a Sitges amb el líder de Podem, Brugera ha exigit "estabilitat política" i "previsibilitat" en les polítiques públiques, en un moment en què ha admès que s'ha acabat el "bipartidisme imperfecte que facilitava la governabilitat" i comença una "nova cultura política" on Podem tindrà també un "paper rellevant" a l'Estat. Brugera ha apostat per "trobar una sortida al conflicte català" però també fer compatible "sensibilitat social i competitivitat empresarial".

En aquest sentit, Brugera ha lamentat que l'atur, tot i baixar en els últims anys, es manté en nivells "inacceptables". El president del Cercle ha dit, però, que les empreses han "sabut respondre a les exigències del moment" amb la crisi econòmica i ha exigit "generar confiança". Així, Brugera ha demanat a les administracions públiques "comptar amb el compromís del món empresarial" per combatre "l'herència en forma de malestar social" que ha provocat la crisi.