Publicado 14/10/2019 10:24:58CET

Centenars d'estudiants tallen la Diagonal per protestar contra la sentència de l'1-O

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Els universitaris surten al carrer amb crits d'independència' o '1 d'octubre, ni oblit ni perdó' i 'llibertat, presos polítics'

ACN

Barcelona.-Centenars d'estudiants universitaris del campus de la Diagonal han sortit al carrer tan bon punt han conegut la sentència i pretenen sumar-se a les diferents mobilitzacions de la societat civil. Segons han explicat alguns dels joves, quan dins de classe han conegut les condemnes dels líders independentistes han abandonat les aules i s'han trobat al carrer per fer el primer tall del matí. La intenció dels universitaris és unir-se a les diferents columnes d'universitaris provinents d'altres campus que previsiblement es trobaran a la plaça de Catalunya i a qualsevol mobilització de la societat civil que sorgeixi durant el aquest dilluns perquè consideren que és la seva 'responsabilitat de donar resposta a la sentència'.

Com a anècdota, el primer cotxe que s'ha vist afectat pel tall de la Diagonal ha obert la finestra i ha explicat als joves que havia d'anar a l'escola bressol a buscar el seu fill malalt. Els joves li han obert camí perquè pogués passar, però han tornat a tapar els carrils per evitar que cap altre cotxe continués el seu camí.