Publicado 06/11/2020 13:34CET

El CEEILleida incorpora deu noves empreses en el teixit econòmic lleidatà durant el 2020

Captura de pantalla de la reunió del consell directiu del CEEILleida, celebrada el 5 de novembre del 2020. (Horitzontal)
Captura de pantalla de la reunió del consell directiu del CEEILleida, celebrada el 5 de novembre del 2020. (Horitzontal) - Cedida pel CEELleida (ACN)

El viver té actualment una ocupació del 70%, amb 35 empreses allotjades, que suposen 126 llocs de treball

ACN

Lleida.-El CEEILleida ha incorporat durant aquest any deu noves empreses en el teixit empresarial lleidatà, després d'haver passat totes elles pel procés de naixement i creixement en el viver, ubicat en el Complex de la Caparrella. Un fet rellevant és que cap empresa del viver del CEEILleida ha hagut de tancar la seva activitat a causa de la pandèmia de la covid-19. En aquests moments, l'ocupació del viver és del 70%, amb 35 empreses allotjades, que generen 126 llocs de treball. D'altra banda, el consell directiu va aprovar aquest dijous per unanimitat el pressupost del CEEILleida per a l'any 2021, que serà de 945.225,85 euros, un 4,93% menys que el de l'exercici de 2020. El descens se centra bàsicament en el capítol 2 de despesa corrent.

Les empreses que han passat pel CEEILleida i que continuen la seva activitat fora del viver són INTECH3D, Invelon Technologies, 3D Telemetria Làser, Stratos Marketing, Banzaai, Iolanda Chirinus i Aracom. Randombox i Aerofor operen fora del viver però continuen vinculades al CEEILleida a través del servei de CEEICloud (servei que permet ubicar la seu social d'una empresa en el CEEILleida, i alhora gaudir de serveis, com el de l'ús de les sales de reunions), mentre que Masqueit ha passat del CEEICloud a disposar d'un mòdul en el viver.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés