Publicado 9/4/2019 14:45:55 +02:00CET

La Catalunya Central ofereix més d'un centenar de places per als camps de treball d'estiu

Joventut impulsa vuit propostes, entre elles, una a Vic que permetr conviure amb gent amb discapacitat

ACN

Vic.-La Catalunya Central acollir aquest estiu un total de vuit camps de treball. Se'n beneficiaran 126 joves d'entre 14 i 29 anys. Sis seran per a joves catalans, i dos més per a joves d'arreu del món. Segons ha explicat la coordinadora territorial de joventut, Laura Ribalaiga, aquest dilluns s'ha tancat el període de preinscripcions i, de moment, s'han inscrit 179 joves. Tanmateix, hi ha camps on encara hi ha places disponibles. En concret, el de Taradell on es recuperar material histric relacionat amb la festa dels Tonis- i el de Guardiola de Bergued on es treballar al voltant de la recuperació del Castell-. A banda d'aquests dos, la resta de camps es faran a Artés, Navs, Sau, El Brull i Vic, on els joves podran conviure amb gent discapacitada.

La coordinadora territorial de joventut, Laura Ribalaiga, ha destacat el valor afegit d'aquesta activitat que es basa en el carcter voluntari dels joves que participen als camps de treball, els quals no només simpliquen desinteressadament en la millora dun bé comunitari, sinó que també promouen un intercanvi cultural i de relació amb lentorn local.A Catalunya s'ofereixen aquest estiu 63 camps de treball, amb 1.287 places. El pressupost de la direcció general de Joventut és de 248.944,50 euros. La quota varia de poc més de 100 euros a gairebé 200, depenent del camp. La preinscripció va comenar aquest dilluns i acaba dimarts vinent.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  Àngel Buxó assumeix la presidència del Club Cecot Recursos Humans