Publicado 20/1/2019 13:15:09 +01:00CET

El camp de futbol de Baró de Viver de Barcelona es comenar a construir a labril

Lequipament del districte de Sant Andreu ha estat llargament reivindicat pels vens des que va desaparixer lantic camp de futbol el 1985

ACN

Barcelona.-El camp de futbol de Baró de Viver, al barri de Sant Andreu de Barcelona, es comenar a construir a l'abril. A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Barcelona ha explicat que l'equipament ha estat llargament reivindicat pels vens des que va desaparixer l'antic camp de futbol el 1985. Les installacions ocuparan uns superfície de més de 9.300 m2 a la cantonada dels carres Ciutat d'Asunción i Tucumán amb un pressupost de 2.800.000 euros finanat amb el pla de barris. Al xamfr daccés a lequipament es crear una petita plaa amb seients i vegetació per facilitar laccés al camp. Actualment, els equips de Baró de Viver es traslladen a Trinitat Vella per jugar els partits.

El barri de Baró de Viver comptava amb un camp de futbol municipal fins lany 1985. Aquell any, va comenar lenderrocament de les cases barates del barri i la construcció dels blocs de pisos on van ser reallotjats els inquilins. La remodelació completa del barri va comportar també la desaparició del camp de futbol. Des de llavors, els vens i venes no han deixat de demanar la recuperació daquest equipament esportiu. Actualment, els equips esportius de Baró de Viver han de traslladar-se a Trinitat Vella per jugar els seus partits.El projecte, doncs, segons l'Ajuntament de Barcelona dona resposta a les reivindicacions dels vens i millorar la connexió del barri amb la resta de la ciutat i amb la zona de La Maquinista, una zona en transformació amb nous equipaments i que resta pendent de l'operació de cobriment de les vies.El nou camp de futbol de Baró de Viver ser un camp bsic poliesportiu de gespa artificial, de 105 metres de llarg per 63 metres damplada, amb marcatges de 100x60m per al camp de futbol, un camp de 91,4x55 per a hoquei i dos camps travessers de 60x30m per a futbol7, amb un aforament aproximat per a 200 espectadors. Lentrada es far per la cantonada Asunción-Tucuman.