Calvet cessa el director de serveis territorials a les Terres de l'Ebre per "prdua de confiana"

Publicado 5/4/2019 14:00:45CET

Antonio Suárez és l'alcalde de Riba-roja d'Ebre i dijous va atorgar llicncia d'obres per un dipsit de residus que no té el suport del Govern

ACN

Barcelona.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Dami Calvet, ha cessat aquest divendres el director de serveis territorial del Departament a les Terres de l'Ebre per "prdua de confiana", segons ha anunciat en un comunicat. Antoni Suárez és, també, l'alcalde de Riba-roja d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, que aquest dijous va autoritzar la llicncia d'obres per a la construcció d'un dipsit de residus industrials no perillosos que ha tingut una forta oposició d'altres municipis de la zona i del propi executiu catal. Els treballs d'obres comenaran de forma "imminent" i han d'estar acabats abans del 17 de juliol, quan acaba la llicncia mediambiental.

Dijous, el departament dirigit per Dami Calvet ja va requerir a l'Ajuntament de Riba-roja una cpia de l'expedient complet de la llicncia d'obres, i va advertir que si el permís no s'adequa al pla especial urbanístic vigent "emprendran les accions oportunes". Territori ja havia posat sota revisió la llicncia ambiental en un intent d'evitar que el consistori concedís el permís d'obres. Ara, i arran de l'aprovació de la llicncia d'obra, l'executiu ha decidit cessar l'alcalde de Riba-roja del seu crrec de director de serveis territorials del departament de Calvet.

el més llegit

 1. 1

  Itàlia confirma 7 víctimes mortals i més de 200 contagiats pel coronavirus

 2. 2

  Barcelona comença a multar aquest dilluns les motos mal aparcades

 3. 3

  Reconstrueixen l'obra de Banksy en una exposició a Barcelona

 4. 4

  L'Aeroport de Gran Canària queda inoperatiu a causa de la calitja

 5. 5

  Els comuns asseguren que la delegació del Govern en la taula de diàleg pot canviar