Budó afirma que la manifestació de la Diada marca "un punt d'inflexió" per buscar la "unitat d'acció que demana la gent"

Publicado 12/9/2019 12:16:05CET
Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

La consellera de la Presidència assegura que Torra lidera la recerca de l'estratègia del sobiranisme per afrontar la tardor i la resposta a la sentència

ACN

Girona.-La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha afirmat que la manifestació de la Diada marca "un abans i un després" i un "punt d'inflexió" per buscar la "unitat d'acció que demana la gent". Budó ha assegurat que el mateix president del Govern, Quim Torra, està "liderant" la recerca d'aquesta "unitat d'estratègia" del sobiranisme català per "fer front" a "la tardor que ens ve", marcada per la sentència del Tribunal Suprem. Segons la consellera, després de la manifestació cal "traçar el camí a seguir d'ara endavant". Meritxell Budó fa una lectura positiva de la participació a la Diada, tot i que les xifres reflecteixen un descens: "Quin país és capaç, durant més de vuit anys, de mobilitzar centenars de milers de persones de manera cívica i pacífica". Per això, sosté que ha estat un "èxit".